27. KONSTKLUBBEN REGINA Stadshuset,

Lovisa Ivenholt- Bergqvist – Farwell Innocence Performance kl. 20.00 Lovisa Ivenholt och Sara Törn. Dansimpro. Stycket (#) 531 00 akt I Dauwhnn, (Dans och ljusspel)

Lovisa Ivenholt- Bergqvist är född i Lidköping. Pernby målarskola 2001-2003. Kungliga konsthögskolan 2003- 2008. Bodde i Berlin fram till 2013. Driver LAC sen 2003 konstutställningar på gården Lugnet vid Läckö Slott. Verksam Stockholm och Lidköping. Visar nu på Argo Stockholm (se argo.se) måleriutställningen ”Deep in my heart”. ”För mig är måleriet ett oupphörligt sökande i färgen. Man tillhör väl en skara nördar som är intresserade av denna nisch, av en process i seendet. Det är en värld av intimitet och närvaro, och när färgen sitter finns både energi och lugn.”

 

Stadshuset, Skaragatan 8


Det här inlägget postades i Utställningsplatser. Bokmärk permalänken.