KONSTAFTON 2019

Även detta år planerar Konstnärsföreningen LIDAN att genomföra Konstafton på Alla helgons dag, i år den 2 november. En makalöst färgstark smältdegel av konst i alla former. En afton med möten, samtal och uttryck, intryck, en afton att bli berörd. Konstintresserade från när och fjärran strömmade till förra året och antalet besök blev tillsammans hela 27 500.

Du som kikar in här, kanske är du konstnär eller annan konstaktör och vill vara med och ställa ut under Konstafton 2019. KONSTEN är i centrum. Var och en står för sin egen lokal och arrangemang. Alla har öppet kl. 12-24. Alla presenteras i den gemensamma foldern och alla utställningsplatser presenterar sig i en gemensam presentationsutställning som Lidangruppen hänger. Anmälningsavgiften är 500:-/plats.

Är du intresserad hör av dig till projektledare Kicki Rask före 30 juni.

kickirask@hotmail.com.


Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.