21. KONSTKLUBBEN REGINA

Anders Magnusson
Foto

Anders Magnusson – Ser mig oftast mera som bildskapare än fotograf och jobbar mest med analogt fotografi och främst med en teknik som kallas lith print. Gillar det avvikande och arbetar mycket med att göra medvetna fel och utforska resultatet.
 

Jag har valt att presentera en samlingsutställning av serierna; Träd, Västkustöar, Wellcome Music Lovers, The Forest
Without The Castle, Mitt Jonsered, Varberg och Namaste.

Marika Beutler
Keramik

Mitt namn är Marika Beutler bor och verkar på Kinnekulle. Jag har gått otaliga kurser och skolor, arbetat med leran i
över 40 år. Leran är mitt syre..jag skulle ha svårt att leva om jag inte får utrycka mig tredimensionell .. det som kommer ut mina händer är så mycket mera än en kopp..en hare..ett fat.. det är en del av mig..en del av mitt liv.

KONSTKLUBBEN REGINA • SKARAGATAN 8

Konstafton 2008-2023 - © Copyright