Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/e/6/konstafton.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/e/6/konstafton.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 27. STADSHOTELLET LIDKÖPING – Konstafton

27. STADSHOTELLET LIDKÖPING

Anna Thorn
Abstractart akryl, mixmedia

Jag är en målare och kreatör som inspirerad av hav, stränder Anna Thorn det är just jag, Anna Thorn! Jag är en målare och kreatör som inspirerad av hav, stränder och näs, i min närhet och ”in my mind!” Detta vill jag gärna dela med mej till er besökare. Här kommer ni få se min värld och hur jag ser på den.

Jag målar stora tavlor i olika format och på olika material, canvas duk, väggar eller annat naturmaterial. Jag andväder akryl, sprayfärg och olika stuckaturer för att skapa effekter, djup och ljus.

STADSHOTELLET LIDKÖPING • GAMLASTADENSTORG 1

Konstafton 2008-2023 - © Copyright