Information till deltagare i Konstafton 2024

Välkommen att delta i Konstafton 2024

Konstnärsföreningen Lidan bjuder härmed in dig som konstnär, konsthantverkare, kreatör,  att delta i konstafton 2024 i Lidköping. Anmälan är nu öppen och stängs 10 augusti.

Konstafton är Lidköpings största vernissage och enda konstvandring, på närmare 50 ställen öppnas dörrarna för besökare att möta både konsten och konstnärerna för intressanta och nyfikna möten och betraktelser/upplevelser. I fjol var det fler än 100 utställare totalt. 

Kriterier för deltagande

Så här går anmälan till

OBS! Ansökningsformuläret är öppen endast under ansökningstiden. Ansökningar inkomna efter den 10 augusti kommer inte att hanteras.

 

Förbered följande uppgifter:

Lokal: Adress, eventuell benämning, plats på karta

Deltagare: Ange namn och teknik, är ni 6 st eller fler ställer ni ut som grupp.

Presentation: Kort presentation om dig själv och din verksamhet samt hur du planerar presentera ditt arbete under Konstafton.

Programpunkt: Om ni har en programpunkt, tex en visning eller musikinslag vid någon tidpunkt, så vill vi ha med det. Vår plan är att sådana uppgifter samlas i en särskild avdelning i foldern.

Bild med bra kvalitet till broschyr och presentationsutställningen i Konsthallen: Kvadratisk minst 1Mb, 300 dpi. 

Extra bilder: Vi tar gärna emot fler bilder som vi kan använda i foldern och i sociala medier inför och under evenemanget , samma krav minst 1 Mb och 300 dpi.

Betalning: 500 kr/ utställningsplats, Swish eller bankgiro

Praktisk information

Fotot du skickar in med anmälan kommer användas i tryckt material, hemsida och sociala medier i syfte att göra reklam för Konstafton. Var noga med bildens upplösning (300dpi, 1 Mb). 300dpi, 1 Mb). Vi förbehåller oss rätten att göra bildurval, justeringar, disposition och beskärningar.

Programblad/folder

Innan foldern går till tryck skickas den ut till deltagare för genomläsning och korrektur. Viktigt med noggrann och snabb respons.

Foldern beräknas vara klar för spridning ca. en månad före Konstafton och delas ut i samband med pressträff.
Alla hjälps åt att sprida foldrar och affischer. Sambandscentral blir även i år Stadsbiblioteket i Lidköping.

Håll dig uppdaterad

Håll koll på vår Facebooksida. Årets program publiceras under oktober. Följ #konstafton2024.

Lokaler, samarbete med andra utställare, marknadsföring

Vill du dela lokal, ge tips om lokaler eller komma i kontakt med andra utställare? Ett sätt är att göra inlägg på facebook och använda taggen #konstafton2024.

 

 Presentationsutställning

I konsthallen kommer en presentationsutställning med ett foto från varje utställningsplats hängas samt en karta över lokaliseringen av utställningsplatserna Där har också Konstnärsföreningen Lidan sin medlemsutställning

Vill du annonsera i foldern?

Möjlighet att köpa annonsplats i mån av plats.

 

Kostnad: 3000 kr/sida , 1500 kr/halvsida

Eventuella frågor, kontakt

Margareta Jonsson
konstafton@gmail.com
070-690 67 15

Konstafton 2008-2024 - © Copyright