Konstafton 2023

Välkommen att delta i Konstafton 2023

Äntligen dags för oss att öppna upp anmälan till Konstafton. Konstafton är en återkommande tillställning för både professionella och semiprofessionella konstnärer verksamma i Lidköping som genomförs traditionsenligt första lördagen i november. 

Kriterier för deltagande

För att delta

Anmälan ska vara oss tillhanda senast den 20 augusti.

Material till broschyr och samlingsutställning

Du som deltar ska senast den 20:e augusti 2023 skicka in materialet till konstafton@gmail.com. Text och bilderna används för att göra reklam för Konstafton och din egen medverkan. Bilderna behöver vara av bra kvalitet (högupplöst jpg, jpeg, filstorlek 0,5 – 5 Mb) då dessa kommer användas i tryckt material. 

Vi förbehåller oss rätten att göra bildurval, justeringar, disposition och beskärningar. 

Samlingsutställning 

En samlingsutställning hålls i Lidköpings konsthall där alla utställningsplatser kommer att vara representerade med en bild. Här får besökarna möjlighet att se smakprov på er konst och vad alla årets deltagare erbjuder samt möjlighet att lägga upp sin besöksrunda efter vad som lockar mest. Lidans medlemsutställning kommer också att finnas i samma lokal.

Mejla en kvadratisk bild till presentationsväggen. Bilden bör vara 2-10Mb för kunna tryckas på 30×30 cm. Namnge bilderna med namn på utställningsplats och konstnärens initialer.

Tänk på att publiken uppskattar nyheter och förändringar i utbudet av konst. Om du deltagit tidigare, uppmanar vi att visa nya alster för att hålla Konstafton attraktiv.

Praktisk information

Innan broschyren går till tryck skickas den ut till deltagare för genomläsning och korrektur. Viktigt med noggrann och snabb respons. Broschyren beräknas vara klar för spridning i början på oktober och delas ut i samband med pressträffen som sker i Lidköpings stadsbibliotek. 

Håll koll på vår Facebooksida. Årets program publiceras under oktober.

Vi räknar med att vi blir många som bidrar med bra utställningar och spännande program även i år.

Årets broschyr

Broschyren kommer att tryckas i 5000 exemplar. Deltagarnas namn kommer att vara betonade i den mån det är möjligt. Se förra årets broschyr som exempel under fliken broschyr. 

Program

I mitten av broschyren presenterar vi en samling av händelser under dagen. Planerar du att ha tidsspecifika händelser under Konstafton? Se till att ange dessa vid anmälan för att vi ska kunna ta med dessa i programmet.

Korrektur

Innan broschyren går till tryck skickas den ut till deltagare för genomläsning och korrektur. Viktigt med noggrann och snabb respons. Håll koll på din mejl under september!
I början på oktober beräknas  broschyren vara klar för spridning. Den kommer att delas ut i samband med pressträffen som sker i Lidköpings stadsbibliotek. Mer information om pressträffen kommer i september.

Marknadsföringsmaterial som inte delas ut i samband med pressträffen kommer att kunna hämtas på Stadsbiblioteket.

 

Sociala medier

Kommunikation med besökare sker främst via Facebook. Håll koll på vår Facebooksida. Hjälp till att dela våra inlägg så når vi fler tillsammans.

Annonsera i broschyren

I mån av plats kommer vi att erbjuda möjlighet till annonsering för de som önskar. 

Kostnad:

Halvsida (105x148mm) :1500 kr

Helsida(105x297mm): 3000 kr 

Konstafton 2008-2023 - © Copyright